5 gemensamma misslyckanden med spelautomater

För att förbättra resultaten i gambling en spelare har att undvika vanliga misstag. Mindre misstag din gör ju mindre pengar du förlorar. Detta är en av de grundläggande sakerna och regler för spelande. Så, låt oss gå vidare till vanliga misstag 1) alltför stort beroende av strategier och system. Tyvärr finns det inga vinnande strategier eller system. Du ska aldrig tro dessa scammers som säger att de är medvetna om slots hemligheter. Om de frågar pengar för sina tjänster ska du inte tro dem. De kommer definitivt att stjäla dina pengar och ge dig några ”vinnande strategier” som inte har något gemensamt med riktiga spelande.

(2) spela efter hitting stora pengar. När du har lyckats slå stora pengar är det dags att göra paus. Ganska ofta hemsk nedgångar uppstå direkt efter enorma vinster. Således skulle det vara klokt att kliva åt sidan och har lite vila för 1 eller 2 veckor. Det bör inte finnas någon rush när du spelar. Så det är mycket viktigt att hålla sig lugn. Låt inte dina känslor som driver dig.

(3) bristen på strategi och bankroll management. När du spelar och strävar efter att göra pengar på att spela dina favorit slots, behöver du ha en strategi, klart plan med dina mål. Exempelvis är det klokt att ha typ av kontrollpunkter. Låt oss säga, målet för den första månaden är att vinna $100, för andra månaden är att vinna ytterligare $100, etc. Problemet är också relaterad med bankrullehantering. Varje enskild erfaren spelare är medvetna om vikten av bankrullehantering. Enklaste regeln är att satsa inte mer än du har råd. Så, håll dig till regeln och du kommer att bli bra.

(4) playing fel spel. När vi säger fel spel menar vi slots med mindre utbetalning. Det är faktiskt möjligt att hitta information om utbetalningar. Och du bör vara mycket uppmärksam mot valet av platser. Säkert är den bästa idén att spela slots med största utbetalningar. Samma regel kan tillämpas på alla andra casinospel.

(5) dricker alkohol och hasardspel. En annan kostsamma misstag slot fans är att spela och dricker alkohol samtidigt. Alkohol är inte en pålitlig partner på spelautomaten. När du fått full kommer du knappast styra själv. Således finns det risk för att förlora alla dina pengar på en kväll. Förmodligen vill du inte slösa allt du har omedelbart. Så är det bättre att ha bara ett glas vin eller få berusad efteråt för att fira din spelande framgång.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*