Flop Strategies med Texas Holdem

Före floppen, kommer att du behöva ägna särskild uppmärksamhet åt situationen när du har svaga händer. I dessa situationer, om du vill öka dina chanser att vinna, måste du överväga perspektiv bluffa. Floppen kunde bli dyrt med tanke på att du har små chanser att få en triss med ett par i händerna. Efter floppen, kommer du förmodligen hitta dig själv i en av de nästa situationerna: 1. en svag hand, med små chanser att förbättring i det här fallet kan du bara välja att kontrollera eller att vika.

Alla insatser som är betald och inleds kommer endast att medföra du betydande förluster, såvida inte du överväga möjligheten att bluffa. 2. en bra hand med stora chanser att vinna spelet i denna situation, en satsning eller en höjning är rekommenderas att begränsa möjligheterna för andra spelare att få en bra hand om de har ett bra kort på floden eller Turn. 3. en hand som inte har sådana fantastiska perspektiv om du inte få ett bra kort på floden eller vända denna kombination kallas en draghand.

Det anses att skillnaden mellan en bra och en svag spelare görs av strategin vidtas av spelarna i dessa situationer. I denna situation är det viktigt att beräkna pottodds och göra dina beslut därefter. Det är inte så svårt att beräkna pottodds. Den första sak att göra är att räkna ”outs”. En ”ut” är ett kort som kan förbättra dina chanser. Till exempel, om du väntar en flush med två huvuden, än antalet ”outs” är 8, med 4 kort på ett huvud och 4 kort på andra huvudet. Naturligtvis, kommer att du behöva ta ditt beslut baserat på din aptit på risk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*