Uppta ditt lokala pokertabell

De lokala ockupera evenemang strike en bitter sladd med många online pokerspelare som har hittat själva att ha en massa problem med att hitta ett anständigt spel efter passagen av den olagliga Internet Gambling Enforcement Act. Dessa händelser är om att stå upp till de stora företagen och statliga grenar att dra nytta av de mindre väl off för att tjäna ännu mer pengar för sig själva. Det var precis den typen av giriga handling som ledde till passage av räkningen, som gör det ännu viktigare för pokerspelare runt om i världen att stå upp mot den.

Nyckeln till kämpar tillbaka är utbildning, så Läs vidare och ta reda på vad du behöver veta för att bekämpa denna omoralisk handling. Först och främst, du måste veta vad den olagliga Internet Gambling Enforcement act verkligen gjorde så att du inte hamnar pinsamt själv genom att säga något som inte är sant. Det är viktigt att förstå att det inte är ett förbud mot onlinespel i USA.

Vad lagförslaget gör är att göra det olagligt för amerikanska banker att arbeta med internationella spelsajter. Detta innebär att lagförslaget gör det olagligt för din bank att ge några pengar till en internationell pokersajt. Som ett resultat, blir det omöjligt att spela poker på dessa platser eftersom du har ingen möjlighet att hantera pengar, och som sådan dessa platser har stängt sina dörrar för oss spelare. Detta är inte ett direkt förbud, men på grund av de webbplatser som blockerar spelare från USA, det har haft en liknande effekt. Nästa sak du behöver veta är varför detta lagförslag gick igenom. Som med alla anti spelande åtgärder som någonsin har passerat eller föreslås, var bevekelsegrunderna tanke moraliskt. De statliga tjänstemän som genomdrev det berättade att det var att skydda oss från oss själva. De ville inte oss spela våra liv bort online. Uppenbarligen, detta är inte den verkliga orsaken som de gjorde.

Det är fortfarande möjligt att spela online i USA, för att inte nämna alla andra sätt finns det att förlora dina pengar. Den verkliga anledningen detta lagförslag pressades genom var pengar. Internationella spelsajter har ingen skyldighet att betala skatt till den amerikanska regeringen. Det innebär att regeringen inte får sin del av kakan, som de inte sånt. De bryr sig inte om din del av den poker 1 procenten eller liknande att spela; de vill bara se till att du gör det på ett sätt som gör dem pengar. Detta är ett klassiskt exempel på den 1% att dra nytta av de 99% att göra ännu mer pengar.

Nu när du förstår räkningen, behöver du börja slåss tillbaka. Det kan verka skrämmande att försöka göra något i denna politiska miljö, men de ockupera Wall Street protesterna bevisa att du kan göra en skillnad oavsett vem du är. Börja skriva din lokala politiker. Organisera framställningar och protester. Om du är villig att sätta några arbete i att få organiserade och united, kan då ingenting stoppa er. Låt inte 1% gå över dig längre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*