Välkommen till online pokervetenskaplig informationsguide

En bra del av modern ingenjörskonst består i studien av olika system (vara de mekaniska, elektronik eller även konstgjorda-inelligence system) genom att infoga variabler vid systemets entré och studera resultatet. Resultatet kan också förfinats av feedback, (i princip utfodring resultaten tillbaka vid ingången). Seende hur olika system reagerar på de olika variabler som matas till dem och hur de ska kunna kompensera genom feedback leder till värdefulla slutsatser och raffinerat resultat. Vad denna hänvisning till teknik gör på detta här poker hemsida, är en naturligt framväxande fråga, som i själva verket, bara typ av fråga vi har väntat. Poker är ett system likt de som beskrivs ovan. Poker, när de spelas på en tillräckligt hög nivå är precis som studiet av neuronala network system. Variablerna som matas in i systemet (i detta fall pokerbordet och spelarna runt det) av de enskilda pokern spelare och resultaten är gav varje gång en hand avslutar. Dessa resultat matas sedan tillbaka genom samma pokerspelare, som de använder olika utfall att dra slutsatser och justera deras indatavärden.

Hur effektiv feedback cykeln är, beror på hur bra pokerspelaren – som ger input. Själva systemet är otroligt komplex, från en matematisk synvinkel. Mängden variabler som används och komplexiteten i de verksamhet som utförs är verkligen häpnadsväckande. Under spelet försöker varje enskild (bra) pokerspelare förutsäga beteendet hos systemet till bäst av sin förmåga. Förutom alla icke-linjära data de samlar in och använder för prognos, finns det en bra mängd ren matematik beräkningar göras också. Beräkna oddsen för en hand för att avgöra hur mycket pengar en spelare borde satsa är en komplex och ännu vanliga operation. Naturligtvis är många andra faktorer som påverka storleken på stacken en beslutar också att kasta i stridens hetta, men om vi bortser från dem, varje enskild pott och hand har odds som beskriver hur mycket pengar de värda att comit på.

I området i närheten finns det en bra bit av sannolikhet tandsten just för dig… Också med tanke på det faktum att det system som kallas ”Poker” har så många ingående trådar som spelare vid bordet, alla agerar som en del av systemet och som ingångskälla samtidigt, var och en med egen feedback spänne, be någon ingenjör , han ska berätta om det är en helvetet av ett komplext system att studera. Vilken spelare är de mest hängivna och klarar att finjustera sina färdigheter till bästa serve systemet får ta hem potten. Spela en massa poker är fortfarande det enda effektiva sättet att lära sig ordentligt. Ungefär på samma sätt, neuronala system behöver ändlös feedback att fullända sin produktion också.

Parallellen mellan poker och vetenskap är så obviuos, som även de mest skeptiska analytiker måste erkänna: poker är verkligen en vetenskap i sin egen rätt. Inte ta vårt ord för det, ge det en chans och se om du kommer till samma slutsats.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*